Regionális forduló 2011/2012

A fordulóban elért eredmények

 • A dolgozatok javítása és az elért eredmények párosítása a személyes adatokkal megtörtént. A regionális fordulón meg nem jelent versenyzők is 0 ponttal szerepelnek a listákban.

 • A regionális fordulóban 1–6. helyezettek okleveleit még ezen a héten postázzuk az intézményükbe.

 • Az alábbi állományok tantárgyanként, azon belül régiónként tartalmazzák az elért eredményeket. A régiónkénti táblázatokban névsor szerint rendeztük a versenyzőket.

 • Az országos döntőbe jutott versenyzők neve a döntő oldalán tekinthető meg.

Pillanatképek a kaposvári regionális helyszínről

A fordulóba jutott versenyzők listái

 • Az alábbi állományok régiónként és tantárgyanként tartalmazzák a fordulóba jutott versenyzők nevét, intézményét és az iskolai fordulóban elért eredményét. A fordulóba történő bejutásról az iskolai forduló oldalán leírtak szerint született döntés. Amennyiben azonos pontszámú versenyzők közült kellett választanunk, akkor azt részesítettük előnyben, akinek intézményéből kevesebb bejutó volt az adott tantárgyban, illetve összesen. Amennyiben így sem jutottunk döntésre, akkor sorsoltunk az érintettek között. A dokumentumok PDF formátumú állományok.

 • A bejutott versenyzők eredményeinek régiónkénti összevetését tartalmazó táblázatot (UMD: 2012-03-14.) és az intézményi elemzéseket segítő diagramokat (UMD: 2012-03-03.) is készítettünk.

 • A beérkezett eredmények feldolgozásakor elkövetett adminisztrációs hibánk (elkerülte a figyelmünket egye-egy intézmény beküldött preferencialistája) következtében kellett módosítanunk 2012-03-05-én a bejutott versenyzők listáit a Közép-Dunántúl és a Nyugat-Dunántúl esetében.

 • A listák összeállításakor elkerülte a figyelmünket, hogy Közép-Dunántúlról egy intézményből egy versenyzőt két (egymástól kicsit eltérő) néven szerpeltettek az eredménylistákon, így a részvételi lapok beérkezésekor módosítanunk kellett a továbbjutók névsorát.

 • A regionális fordulót követően néhány régióban és néhány versenyző esetében szükség volt a személyes adatok pontosítására. A március 23-a utáni módosítások ezt tükrözik.

A versengés helyszínét biztosító intézmények

RégióIntézményCímTelefon

Dél-Alföld

Szegedi Ipari, Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola

6725

Szeged

Kálvária sgt.

84-86.

62

551 541

Dél-Dunántúl

Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola (A gépkocsival érkezők a Berzseniy utca 10. és 12. közötti kapubejárón keresztül juthatnak az iskola udvarára, ahol ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a szervező intézmény, mert a környező utcákban csak fizető helyek vannak.)

7400

Kaposvár

Rippl-Rónai utca

15.

82

511 995

Észak-Alföld

Bocskai István Szakképző iskola

4200

Hajdúszoboszló

József Attila utca

25.

52

557 231

Észak-Magyarország

Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakiskola

3530

Miskolc

Hermann Ottó út

2.

46

508 252

Közép-Dunántúl

Árpád Szakképző Iskola és Kollégium

8000

Székesfehérvár

Seregélyesi út

88-90.

22

511 253

Közép-Magyarország

Kossuth Zsuzsanna Szakiskola, Szakközépiskola, Gimnázium, Felnőttoktató, Felnőttképző és Kollégium

2370

Dabas

József Attila út

107.

29

560 670

Nyugat-Dunántúl

Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskola, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola

9024

Győr

Örkény István út

8.

96

510 672

A fordulóhoz kapcsolódó információk

 • A helyszínek környezetének térképvázlatát a régió nevére kattintva tölthetik le.

 • A forduló időpontja: 2012. március 23.

 • A forduló tervezett programja.

 • A fordulóba jutott versenyzők az alábbi részvételi lap kitöltésével és irodánkba történő visszaküldésével biztosíthatják részvételüket a további versengésben. A tanulónként kitöltött részvételi lapok elküldésének határideje: 2012. március 9.

  • Részvételi lap (UMD: 2012-03-03.) A részvételi lapon a versenyző diák-, illetve személyi igazolványának száma közül azt kell feltüntetni, amelyiket a verseny napján magával hoz, hogy a regisztrációnál igazolja magát.

  • Kérjük Önöket, a részvételi lap kitöltésekor alaposan tanulmányozzák a versenykiírást, hogy elkerülhessük az esetleges információhiányból fakadó későbbi bonyodalmakat.

  • Kérjük Önöket, hogy a részvételi lapokat kísérő levelükben értesítsenek bennünket, hogy tanítványaik a számítástechnika versenyen az MS Office 2003-as vagy 2007-es verzióját kívánják használni! (Amennyiben ilyen jelölést nem kapunk, akkor a 2007-es verziót fogják megtalálni a gépen.)

 • Kérjük Önöket, hogy a kitöltött és aláírt részvételi lapokat postán vagy telefaxon küldjék el irodánkba (Suliszerviz Pedagógiai Intézet; 4029 Debrecen, Pacsirta utca 12.).

 • A regionális fordulóban a versenyzők négyjegyű függvénytáblázatot (Matematika-Fizika), illetve atlaszt (Történelem) használhatnak. Saját kiadvány használatának feltétele, hogy az "nyomdatiszta" legyen, azaz nem tartalmazhat a nyomdaitól eltérő tartalmi bejegyzéseket. A rendezők által biztosított kiadványok eltérhetnek a tanuló által a felkészülés során használttól, hiszen mindkét kiadvány több kiadó kínálatából is beszerezhető.